Alvin & Sharmaine – Mijn leven met een surinaamse vrouw

Alvin & Sharmaine – Mijn leven met een surinaamse vrouw

 Mocht schrijfster E.L. James ooit een spin-off willen maken van haar uiterst succesvolle Fifty Shades-trilogie, zou ze enigszins de storyline kunnen volgen van hoe Sharmaine Simons (27) en Alvin de Brabander (30) bij elkaar zijn gekomen. Daar waar in de boeken- en filmreeks literatuurstudente Anastasia Steele zakenman Christian Grey bezocht voor een interview, stapte stylist Alvin bij storemanager Sharmaine haar modewinkel in om ringen te kopen. Hij  vroeg haar ook maar meteen mee uit. En daar waar Anastasia na een stormachtig begin van hun relatie het contact met Christian verbrak, deed Sharmaine hetzelfde. Net als Christian Grey deed Alvin er vervolgens alles aan zijn muze terug te winnen. Dat lukte. Bijna vier jaar later zijn Sharmaine en Alvin gelukkiger dan ooit. Maar dat ging niet zonder slag of stoot…    

Kinderen

Liefde op het eerste gezicht?

Sharmaine: “Toen Alvin bij mij in de winkel stond, had ik wel zoiets van: ‘zo, jij mag er wel wezen’. Zelf stond ik gewoon in m’n ‘werkkloffie’, dus ik had echt niet verwacht dat hij míj überhaupt zou zien staan. Maar blijkbaar wél dus. We zijn in 2014 gaan daten, maar na een poosje zijn we weer onze separate ways gegaan. Onze toekomstvisies sloten op dat moment namelijk niet op elkaar aan. Hij gaf aan nooit kinderen te willen en ik wilde wél ooit moeder worden. En aangezien Alvin daar zo stellig in was, had ik zoiets van…

Lees het artikel verder in het blad. (Release 28 Februari)

Bestel editie #6