10 vragen aan: Dimitrie Adams

IS FOTOMODEL ZIJN JOUW PASSIE?

‘Jazeker! Ik heb de passie voor het modellenwerk van mijn moeder mee gekregen. Zij was ook model en haar gedrevenheid en enthousiasme voor het vak heeft mij gemotiveerd om in haar voetsporen te treden. ’

WELK BEROEP BEOEFEN JE NOG MEER?

‘Naast modellenwerk hou ik me bezig met muziek. Ik ben DJ en onder leiding van Anthony Pinas heb ik een recordlabel genaamd Build Your Dream, afgekort BYD.Onder dat label staat ook mijn rapgroep Team Zwarte Peper. Naast mijn modellenwerk heb ik dus een echte passie voor muziek!’

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.

Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #9

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden