10 vragen aan: Dimitrie Adams

IS FOTOMODEL ZIJN JOUW PASSIE?

‘Jazeker! Ik heb de passie voor het modellenwerk van mijn moeder mee gekregen. Zij was ook model en haar gedrevenheid en enthousiasme voor het vak heeft mij gemotiveerd om in haar voetsporen te treden. ’

WELK BEROEP BEOEFEN JE NOG MEER?

‘Naast modellenwerk hou ik me bezig met muziek. Ik ben DJ en onder leiding van Anthony Pinas heb ik een recordlabel genaamd Build Your Dream, afgekort BYD.Onder dat label staat ook mijn rapgroep Team Zwarte Peper. Naast mijn modellenwerk heb ik dus een echte passie voor muziek!’

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.

Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #9

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden