AK magazine kopen?

Wij, als Nederlands/Surinaams lifestyle magazine, willen de gevestigde media en de mensen die een affiniteit hebben met tropisch Suriname in contact brengen.

Suriname, het land dat veel Surinamers heeft afgeleverd in de jaren ’70. Nederlandse Surinamers die zijn opgegroeid als een volwaardige burgers die altijd een soort heimwee hebben naar hun land van herkomst. Deze doelgroep kan wel wat extra beeld en geluid gebruiken waarbij zij laten zien dat zij meer invulling hebben in de Nederlandse maatschappij dan de standaard beeldstelling!

Dit doen wij door middel van sterke, eigenzinnige, inspirerende, verhalen en mensen die centraal staan. Met een mix van feiten, visie en passie zullen de Nederlanders met Surinaamse achtergrond zichtbaar worden. Altijd en alleen via een positieve uitstraling in de vorm van een high-end glossy magazine, online en als hardcopy, 6 keer per jaar. Het woord Alakondre staat voor alle landen en een krachtige soep, maar vooral voor samenhorigheid!

Gebruik de onderstaande store-locater om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden