Alvin & Sharmaine – Mijn leven met een surinaamse vrouw

Mocht schrijfster E.L. James ooit een spin-off willen maken van haar uiterst succesvolle Fifty Shades-trilogie, zou ze enigszins de storyline kunnen volgen van hoe Sharmaine Simons (27) en Alvin de Brabander (30) bij elkaar zijn gekomen. Daar waar in de boeken- en filmreeks literatuurstudente Anastasia Steele zakenman Christian Grey bezocht voor een interview, stapte stylist Alvin bij storemanager Sharmaine haar modewinkel in om ringen te kopen. Hij  vroeg haar ook maar meteen mee uit. En daar waar Anastasia na een stormachtig begin van hun relatie het contact met Christian verbrak, deed Sharmaine hetzelfde. Net als Christian Grey deed Alvin er vervolgens alles aan zijn muze terug te winnen. Dat lukte. Bijna vier jaar later zijn Sharmaine en Alvin gelukkiger dan ooit. Maar dat ging niet zonder slag of stoot…

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #6

Fotografie: Germaine Halfhuid

Wat ze over elkaar zeggen:

“Alvin is bijzonder, omdat hij emotioneler en attenter is dan de gemiddelde man die ik ken. Hij heeft daadwerkelijk interesse in wat ik voel en staat daar ook voor open. Wanneer ik me wat minder voel en geen zin heb om te praten, zegt hij: ‘kom even zitten, schat. Waarom voel je je zo?’ Ik vind het ook mooi hoe hij zich ontwikkeld heeft van het niet willen hebben van kinderen, naar hoe hij nu met zijn dochter omgaat. Als ik kijk naar de band die zij hebben, ben ik er ontzettend trots op dat hij straks ook de vader van óns dochtertje wordt. En hij is natuurlijk een lekker ding!”

“Sharmaine is sowieso erg bijzonder door haar ruimhartigheid mij een tweede kans te geven. En door de manier waarop ze vanaf het eerste moment omgaat met mijn dochter. Ze behandelt haar alsof het haar eigen kind is en dat geeft mij een heel goed gevoel. Daarnaast steunt ze mij met alles. We wonen nu ruim een jaar samen en er is een kleine op komst, echt geweldig. Sharmaine heeft ook zo haar nukken, hoor. Maar ze is echt een supervrouw. Mits ze altijd eerst wat te eten heeft.”

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden