Brian Zalmijn heeft klein denken afgeleerd

Kenners in de muziekindustrie noemen Brian Zalmijn vooral een serieuze artiest. Precies de beschrijving die past bij de man die al langer dan drie jaar voicecoach is bij Hollands Got Talent. Hij geeft al enige tijd invulling aan zijn passie om vooral kennis over te dragen. “Ik heb geleerd om niet meer klein te denken.”

Het is een zwoele avond, de sfeer is opperbest in Cafe 108 in Rotterdam. De drankjes maken dat het een vrolijke boel wordt en dan komt het verhaal vanzelf los. De 37-jarige zangdocent en voiceproducer denkt met plezier terug aan zijn tienerjaren, toen hij zijn ideeën nog aan het vormen was en antwoord zocht op de levensvraag wat hij precies wilde doen met zijn leven.

Voetbal

Brain had nog voor hij de behoefte had om professioneel muziek te maken, een eerste grote liefde: Voetbal. De tweede generatie Surinamer speelde op zijn 17de  al in de hoofdklasse van het amateurvoetbal, het op één-na-hoogste niveau van het amateurvoetbal. En toch koos ie niet ervoor profvoetballer te worden. “Het ontbrak mij aan de motivatie om dat te gaan doen. Ik had wel de mentaliteit hoor. Ik ben mentaal heel sterk en ook gedisciplineerd, maar ik keek naar dat leven en ik wilde iets anders. Iets doen waar ik me beter bij voelde”, beschrijft Brian zijn zoektocht naar een voor hem meer betekenisvolle inrichting van zijn leven.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden