De axioma’s van tijd, God en liefde | Guilly/Ian

Beste neef Ian,

Heb je het fijn gehad de afgelopen dagen? Wat zijn je goede voornemens voor 2019? Een van de dingen die ik wil verbeteren is mijn tijdsmanagement. En op het moment dat ik het opschrijf denk ik gelijk: ‘Ik lijk wel gek!’ Tijd is een axioma. We kunnen het er over hebben, zonder onomstotelijk te kunnen bewijzen wat het is.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.

Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #10

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden