De zoektocht naar de zin van mijn leven begint bij identiteit

Waar kom jij eigenlijk vandaan? Die vraag heb je vast wel eens gehad. Ik vraag me dan altijd af wat iemand precies wil weten. Wil je weten waar ik net vandaan kom? Waar ik woon? Waar ik geboren ben? Waar mijn ouders geboren zijn? Een vraag die ik in ieder geval altijd lastig te beantwoorden vind. Vroeger antwoordde ik standaard met ‘Suriname’. Maar daar ben ik van terug gekomen want daar zijn de Surinamers het zelf totaal niet mee eens.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.

Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #10

Voelde het woord ‘kaffrie’ pijnlijker dan het woord ‘koelie’.

Fotografie: Riccardo Kovacic

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden