Dionysa Elbers

Mijn naam is Dionysa Fraisha Elbers en ik werd geboren op 16 oktober 1994 te Rotterdam. Als men er naar vraagt zou ik mijzelf mogen omschrijven als een creatief persoon met een hart voor mensen en een passie voor ondernemen. Stil zitten doe ik dan ook niet graag.

Doel:

‘Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid op verschillende creatieve wijzen een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen in deze samenleving.’ Dat is gedurende mijn studie als Sociaal Cultureel Werker mijn persoonlijke doel, visie en lijdraad geweest. Ik denk ook dat het de meest adequate omschrijving is van de plek in de maatschappij waarin ik het meest comfortabel ben en war mijn kracht ligt.

Sinds enkele jaren ben ik ook onderneemster. In een hele andere richting dan de richting waarin ik gestudeerd heb. Sinds februari ben ik de eigenaresse van ambulant massagebedrijf Elite Massage Rotterdam. Elite komt op afspraak aan huis, heeft een ruimte beschikbaar voor afspraken, maar is ook flexibel met betrekking tot artiesten en gelegenheden. De naam Elite Massage komt voort uit het feit dat Elite een stukje luxe wilt bieden voor iedereen. Daarom zijn we ambulant en flexibel.

Naast het masseren ben ik verkozen tot Miss Black Hair Nederland 2017. Een missverkiezing met als oogpunt de donkere vrouw met natuurlijk haar. Voorheen had ik nooit meegedaan met een missverkiezing, noch had ik er interesse in getoond. Ik vond de visie van de organisatie echter mooi. Het ging niet om het uiterlijk, het draaide om de natuurlijke zelf. Ik denk dat de grootste reden om mee te doen is om andere meiden met Afrikaans beïnvloedt haar te laten zien dat het oké is om van je haar te houden. Zelf vind ik het heel jammer om te zien dat er dames zijn die zich schamen voor hun haar. Dames die ervan overtuigd zijn er Europees uit te moeten zien om mooi te zijn. De kracht van ons haar is zo prachtig en het straalt zoveel uit. Het is één van de uiterlijke kenmerken van de diepe roots. Als Miss Black Hair Nederland 2017, wil ik mij graag inzetten voor dit bewustzijn.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden