Helga Sylvester – I Am Somebody

Helga Sylvester is geboren in Paramaribo Suriname

Ik ben 12 jaar gelden begonnen met ondernemen en eigenlijk was dat een kwestie van “gewoon doen”. Tijdens mijn studie rechtsgeleerdheid heb ik verschillende uiteenlopende bijbaantjes gehad. Omdat ik enthousiast sporter was ben ik op een gegeven moment in het lesgeven gerold. Ik volgende allerlei cursussen en was al gauw een allround sporttrainer. Na mijn studie bleef ik in de avonduren lesgeven, naast mijn baan.

Op een fitness conventie kwam ik in contact met de Pilates- methode. Pilates was in Nederland, 12 jaar geleden, volledig onbekend. Op een of andere manier werd ik meteen gegrepen door de bewegingsmethode en ben ik begonnen aan een ‘reis’ die mijn hele leven heeft beïnvloed. Ik was gedreven om alles te leren en volgende opleidingen, deed workshops en bezocht conventies in Nederland, Duitsland en USA. En ik startte binnen een half jaar mijn eerste Pilates studio in Oud-Beijerland. Dat stelde nog niet zoveel voor, ik startte met een lege ruimte en 10 matjes en heel veel enthousiasme. Die studio groeide al snel en werd te klein voor mijn ambities.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.
Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #7

Fotografie: Germaine Halfhuid

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden