Jeffrey Ghazi

“When You Want To Succeed As Bad As You Want To Breathe, Then You Will Be Successful”

Ik ben geboren en getogen in Nederland, mijn beide ouders komen uit Suriname. Mijn ouders zijn eigenlijk altijd zelfstandig ondernemer geweest. Zij hadden onder andere eigen kledingzaken en reisbureaus. Ze waren ook ondernemend in vastgoed. Ik kom uit een gezin van 6 kinderen, daarvan ben ik de middelste. De stad waarin ik ben opgegroeid is Rotterdam.

Ik studeerde voorheen aan het MBO voor de opleiding onderneming manager. Mijn broer Leroy Styles was heel druk bezig met zijn DJ carrière, maar ook met het organiseren van evenementen. Op de werkvloer waren er wat problemen dus vroeg hij me of ik hem kon ondersteunen. Ik begon als kaartcontroleur aan de deur bij Thalia. Vanuit kaartcontroleur kreeg ik steeds serieuze taken zoals artiest management en productieleider. Op een gegeven moment gaf ik dus aan dat ik een eigen concept wou doen, dus toen zei Leroy “kom maar met een paar feesten en overtuig me”. Zo ben ik begonnen met het organiseren van mijn eigen events. Toen is het balletje gaan rollen, is Leroy zich meer gaan focussen op zijn DJ carrière en heb ik de tak van de evenementen overgenomen.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

‘‘In de toekomst zou ik Crazy Sexy Cool heel graag internationaal willen uitbreiden. Een droom is wel om het te realiseren in Amerika’’

 

Fotograaf: Germaine Halfhuid

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden