Mariska van Heijdoorn droomt

Met haar 1,58 centimeter, kijk je bijna over haar heen. Bijna,…want wie Mariska Van Heijdoorn ontmoet ‘voelt’ haar aanwezigheid. Een korte vrouw die verbazingwekkend veel energie uitstraalt. Die daadkracht steekt zij vooral in de realisatie van haar grootste droom. “Ik wil een Medisch Centrum opzetten te Atjoni, midden in het binnenland van Suriname.

Het is negen uur ’s morgens. Dat is het tijdstip waarop veel toeristen in Suriname net ontwaken om maar eens te komen kijken wat de nieuwe dag brengen zal. Maar Mariska is geen standaardtoerist, sterker nog, als ze eenmaal in Suriname is,  werkt zij keihard aan de realisatie van haar doelen. Dat wil zeggen gewassen, gepoetst en klaar voor de eerste afspraken op dat tijdstip.

In een vrolijk aandoend witte jurkje wacht Mariska ons op bij het poolterras van Hotel Torarica. De zon en het zwembad vormen het decor voor een gesprek waaruit vooral blijkt dat een goede dosis doorzettingsvermogen en wilskracht een mens zeemijlen kan doen verzetten. Maar de realisatie van grote dromen is Mariska absoluut niet vreemd.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

“Maar zelfs op krukken, ging ik nog werken aan mijn project voor Suriname.”

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden