Mariska van Heijdoorn droomt

Met haar 1,58 centimeter, kijk je bijna over haar heen. Bijna,…want wie Mariska Van Heijdoorn ontmoet ‘voelt’ haar aanwezigheid. Een korte vrouw die verbazingwekkend veel energie uitstraalt. Die daadkracht steekt zij vooral in de realisatie van haar grootste droom. “Ik wil een Medisch Centrum opzetten te Atjoni, midden in het binnenland van Suriname.

Het is negen uur ’s morgens. Dat is het tijdstip waarop veel toeristen in Suriname net ontwaken om maar eens te komen kijken wat de nieuwe dag brengen zal. Maar Mariska is geen standaardtoerist, sterker nog, als ze eenmaal in Suriname is,  werkt zij keihard aan de realisatie van haar doelen. Dat wil zeggen gewassen, gepoetst en klaar voor de eerste afspraken op dat tijdstip.

In een vrolijk aandoend witte jurkje wacht Mariska ons op bij het poolterras van Hotel Torarica. De zon en het zwembad vormen het decor voor een gesprek waaruit vooral blijkt dat een goede dosis doorzettingsvermogen en wilskracht een mens zeemijlen kan doen verzetten. Maar de realisatie van grote dromen is Mariska absoluut niet vreemd.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

“Maar zelfs op krukken, ging ik nog werken aan mijn project voor Suriname.”

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden