Over 01# Group

Over O1 Group

O1 Group Media is een creatieve full service mediabureau. Opgericht in 2015 vanuit de behoefte om het  verschil te maken en door nieuwe inspiratie-uitingen te presenteren aan adverteerders  met als doelstelling om het makkelijker te maken.Met een toegewijde maar energiek team, is snel schakelen ons grote voordeel dat toegepast wordt voor elke mediumtype en voor elk budget. Met onze innovatieve mediatools maken wij de boel overzichtelijk voor jou. O1 Group Media werkt hierdoor volledig transparant.

Elke klant behoort te weten wat het kost en vooral wat het oplevert. Neem gerust contact op met info@o1group.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

AlaKondre Magazine

Wij, als Nederlands/Surinaams lifestyle magazine, willen de gevestigde media en de mensen die een affiniteit hebben met tropisch Suriname in contact brengen.

Suriname, het land dat veel Surinamers heeft afgeleverd in de jaren ’70. Nederlandse Surinamers die zijn opgegroeid als een volwaardige burgers die altijd een soort heimwee hebben naar hun land van herkomst. Deze doelgroep kan wel wat extra beeld en geluid gebruiken waarbij zij laten zien dat zij meer invulling hebben in de Nederlandse maatschappij dan de standaard beeldstelling!

Dit doen wij door middel van sterke, eigenzinnige, inspirerende, verhalen en mensen die centraal staan. Met een mix van feiten, visie en passie zullen de Nederlanders met Surinaamse achtergrond zichtbaar worden. Altijd en alleen via een positieve uitstraling in de vorm van een high-end glossy magazine, online en als hardcopy, 6 keer per jaar. Het woord Alakondre staat voor alle landen en een krachtige soep, maar vooral voor samenhorigheid!