Sir John – Make-up Artist of the famous among us

Op dit moment is Sir John de populairste en meest geliefde make-up artiest van deze generatie.

Hij is de make-up artiest van niemand minder dan Beyoncé, Kim en Khloé Kardashian, Chrissy Teigen, Kelly Rowland, Naomi Campbell en ga zo maar door. Met zijn unieke gave om ieders natuurlijke schoonheid naar boven te brengen is Sir John de meest geboekte make-up artiest van deze tijd. Alakondre Magazine sprak met hem tijdens een persoonlijk interview.

 

“De laatste paar jaar zijn er zoveel nieuwe make-up artiesten bij gekomen. In de Verenigde Staten is het al helemaal een gekkenhuis. Het is net een epidemie. Social media is hierbij de snelste manier om populair en beroemd te worden. Maar het vereist zoveel meer dan alleen populair willen zijn. Je moet de skills beheersen en alles weten over referenties als het gaat om make up. Hieronder vallen ook de laatste trends van de 20ste eeuw en kunst.”

“Het is voor startende make-up artiesten erg moeilijk om te starten en om ervan te leven. Er zijn al zoveel make-up artiesten en de meesten werken voor een laag tarief. Daarnaast zijn er veel invloeden bijgekomen zoals bijvoorbeeld een youtube kanaal. Langs deze weg kun je een groot publiek bereiken die zich met jou identificeren. Je moet dan ook erg hard je best doen om er tussenuit springen.”

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.
Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #7

Fotografie: Germaine Halfhuid

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden