Spiritual Expansion

Het is belangrijk om jezelf en in het bijzonder je lichaam niet voorbij te lopen met als gevolg; de welbekende burn-out. Steeds meer mensenkampen met enige ongemak op lichamelijk en geestelijk gebied. Zij vinden niet (meer)de voldoening en oplossing in het reguliere aanbod. De roep voor spirituele activiteiten wordt steeds sterker en zo ook het aanbod. Op het pad van spiritualiteit wordt je steeds meer bewust van alles wat in verbinding staat met jou en dit leven. Er is best veel te doen hierin. Laagdrempelige voorbeelden zijn; meditaties, mindfullness, yoga en massages. Waarin je leert om balans te vinden in een toch al stressvolle maatschappij.

Massage therapeute en spiritual coach, Aucilia do Rosario, heeft een traject ontwikkeld: ‘Spiritual Expansion’. Spiritual Expansion heeft een aantal pijlers die gehoor geven aan deze behoeftes. Vijftien spirituele ‘Black Queens’ komen gezamenlijk op een pad, waarbij zij nóg meer spirituelegroei zullen ervaren.

Bewustwording en behoeftes

“Er is een beweging omtrent de zwarte bevolking. We worden ons steeds meer bewust van onze geschiedenis. Van de scheiding die veroorzaakt is. We zijn losgeraakt van elkaar, onze verbinding met het continent Afrika, onze voorouders en onze spirituele kern. Er is een grote behoefte om terug te keren naar deze kernwaardes, al dan wel of niet in een modern jasje. In ons systeem zit veel pijn en verstoring verscholen. Er is een behoefte aan verschillende dingen zoals; saamhorigheid, acceptatie, herkenning en verbinding met onze broeders en zusters”.

Spiritual Expansion

“Vijftien dames belopen in dit traject tien onderdelen. De eerste vijf onderdelen gaan vooral over het reinigen of opruimen van je lichaam. Het immuunsysteem wordt als het ware gereset. Het gehele lichaamssysteem krijgt een grondige diepgaande reiniging middels meerdere ceremonies van onder andere; cacao, kambo en plantmedicijn. Kambo en de plantmedicijn zijn vrij extreem. Ik wil benadrukken dat dit soort rituelen alleen uitgevoerd wordt met goede begeleiding. De overige vijf onderdelen hebben vooral te maken met nóg meer acceptatie over de innerlijke ik en het in verbinding staan met onze broeders, ‘the Black Kings’.”

“De dames hebben tot nu zes onderdelen gedaan en er heeft al een enorme transformatie plaats gevonden. Ze hebben geleerd over energie en hoe ze daarmee kunnen omgaan. Er is meer ontspanning en acceptatie. Ze staan ook veel meer in hun kracht en stellen zich kwetsbaarder op. Vlak na de reinigingsrituelen zag je het uiterlijk mee transformeren. Wat ik het meest bijzondere ervaar aan dit traject is de sisterhood. Op een hele natuurlijke manier is het verbindend.”

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.

Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.

Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #9

Fotografie: Nicky Angelina

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden