Vegan Njang by Allan Prosetiko

SPITSKOOL MASALA

Een simpel en heerlijk groentegerecht bij je bami, nasi of witte rijst.

Ingrediënten:
  • 1 spitskool;
  • 1 ui;
  • 2 tomaten;
  • 1 knoflook;
  • 1 el hindoe kerrie marinade;
  • 20 gr zout en peper;
  • 3 el rijstolie.
Bereiding:

Snij de kool in smalle reepjes.
Snij de ui en de knoflook fijn.
Snij de tomaat in kleine stukjes.
Verhit de olie in een pan en voeg daar de ui en de knoflook bij en fruit deze maar houd de ui glazig.
Voeg vervolgens de tomaat toe, daarna de kerrie marinade en roer dit goed door.
Vervolgens de kool en een beetje water, roer ook dit goed door en laat heel even mee koken, maar houd de kool wel knapperig.
Voeg eventueel wat extra zout en peper toe naar smaak.

www.allanprosetiko.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden