Vegan Njang by Allan Prosetiko

Vegan Njang by Allan Prosetiko

SPITSKOOL MASALA

Een simpel en heerlijk groentegerecht bij je bami, nasi of witte rijst.

Ingrediënten:
  • 1 spitskool;
  • 1 ui;
  • 2 tomaten;
  • 1 knoflook;
  • 1 el hindoe kerrie marinade;
  • 20 gr zout en peper;
  • 3 el rijstolie.
Bereiding:

Snij de kool in smalle reepjes.
Snij de ui en de knoflook fijn.
Snij de tomaat in kleine stukjes.
Verhit de olie in een pan en voeg daar de ui en de knoflook bij en fruit deze maar houd de ui glazig.
Voeg vervolgens de tomaat toe, daarna de kerrie marinade en roer dit goed door.
Vervolgens de kool en een beetje water, roer ook dit goed door en laat heel even mee koken, maar houd de kool wel knapperig.
Voeg eventueel wat extra zout en peper toe naar smaak.

www.allanprosetiko.nl