#VROUWENVANNU

Afgelopen Internationale Vrouwendag kwamen negen Hindoestaans- Nederlandse vrouwen bij elkaar voor de campagne #ikbeneenvrouwvannu.

Vrouwen die het verschil maken in hun vak met een eigen unieke mening en visie. Vrouwen die andere vrouwen inspireren, motiveren en activeren. Alakondre magazine had het genoegen om een paar van deze topvrouwen te mogen belichten.

 

LET’S GET INTO POLITICS

Janice Roopram (Den Haag, 1974) en Reshma (Scheveningen, 1978) zijn 2 zussen uit het zelfde gezin. Zij zijn beiden gemeenteraadslid voor 2 verschillende politieke partijen. Janice vertegenwoordigt sinds kort Groep de Mos van oud PVV-er Richard de Mos in Den Haag. Reshma is al jaren actief voor de Partij van de Arbeid in Barendrecht. Op het Plein voor het gebouw van de Tweede Kamer spreekt Alakondre Magazine deze politieke zusters.

Hoe zou je je zus omschrijven?

JANICE: Reshma was in haar jeugd een vrolijk en dynamisch kind. Ze was een echte durfal. Ze knoopte gemakkelijk gesprekken aan met anderen en was heel nieuwsgierig van aard. In die zin is ze niet veel veranderd. Ze is extravert en gaat gemakkelijk contacten aan. Ze gelooft in zichzelf en is heel gedreven in wat ze wilt bereiken. Tot op de dag van vandaag heb ik veel bewondering voor haar.

Dit artikel kunt u volledig lezen met een online abonnement.
Login als u al een online abonnement hebt. Zo niet, schaf dan een online abonnement aan.
Of lees het artikel verder in het blad. Bestel editie #7

Auteur: Ian van der Kooye

Fotografie: Germaine Halfhuid

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

CONTACT

O1 GROUP Media
Glashaven 50
3011 XK Rotterdam
info@akmagazine.nl

Copyright © 2017-2019 +597 Alakondre magazine. Alle rechten voorbehouden